Saukon Seudun Metsästäjät ry 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Etusivu| Ajankohtaista |Hallitus| Tiedotteet | Riistanhoito ja rauhoitusalueet |Toimintaa | Galleria | Linkit


Metsästysajat 2020-2021, huomioi tämän linkin mahdolliset rauhoitukset.
------------------------------------------------------

Seuran alueella mäyräkoira-ajokokeet 5.9.2020, ja Veteraanihaukut 28.10.2020

------------------------------------------------------
Rauhoitusalueet 2020-2021 ovat: Kuurin Kalmaa, Isoniemi, Piirros, Heikki Hakalan kalalammikot talon luona, Pääsky (vain hirvi ja minkki), Ala-Ruusin ranta (vain pienpetojen loukkupyynti), Välimäki (ranta). Syväsaari ja ranta siitä ent. Strömbergin huvilalle asti ovat myös rauhoitettuja.
Muista myös 150m etäisyys taloihin, ja hyvät käytöstavat, sekä haulikon haulin lentomatka, 1 mm vastaa 100 m! Esim. 3,5 mm haulilla ammuttaessa 45 asteen kulmassa lentomatka on 350 m.
--------------------------------------------------------------------------------

SSM ry:n jäsenkohtaiset riistakiintiöt kaudelle 2020-2021 ovat: Metso 1, teeri 3 ( huom edellä mahd rajoitukset), metsäjänis 3, fasaani ja peltopyy rauhoitettu. Muista kauriin ja peuran kaatoilmoitus!!
Peurakiintiö 1 per peuraporukan jäsen, kauriskiintiö 2 per jäsen. Katso uudet säännöt tältä sivulta alempaa.


Päiväkortit,10 eur/kpl, lunastetaan hallituksen jäseniltä, enintään 5 vierasta kerralla, saalis isännän kiintiöstä. Rauhoitusalueet riistanhoitoa-sivulla.


Lataa alta Riistakortti itsellesi, kirjoita oikea vuosi, palautus 15.1. mennessä sihteerille paperilla (palauttamaton 10 € lisämaksu) tai emaililla saukonseudun(at)gmail.com

Riistakortti.pdf

Riistakortti.xls

Säännöt, vuosikorttihakemus ja sopimuksia
Hirvisääntö 2020
Peurasääntö 2020
Kaurissääntö 2020
Kirje jäsenille, syksy 2020  
Vuosikorttianomus  
Jäsenanomus  
Yhteislupasääntö  
Yhteislupasäännön liite  
Hirvisäännön liite v. 2013 eteenpäin
Hirvivoutien keskinäinen sääntö v. 2016 eteenpäin
Ammuntapöytäkirja_hirviharjoittelu
SSM ry:n uudet säännöt
Metsästysvuokrasopimus, vanha, uusi Hallitukselta
Kauris ja muu saalisilmoitus netissä. Saman voit tehdä puhelimeen ladatulla OmaRiista -sovelluksella
     
Metsäkauriin saalisilmoitus pdf-lomakkeena Kaurissäännön mukaisesti: Ampujan tulee ilmoittaa saamastaan saaliista 7 vuorokauden kuluessa Satakunnan riistanhoitopiirille. Yllä olevasta linkistä saat saalisilmoituslomakkeen täytettävässä pdf-muodossa. Voidaksesi hyödyntää lomaketta, ja myös sivun tiedotteita, tulee Sinulla olla käytössäsi Adobe Reader - ohjelma. Ohjelman voi ladata koneellesi ilmaiseksi osoitteesta Adobe.com. Täyttämisen jälkeen lomakkeen ensimmäinen sivu tulostetaan paperille ja lähetetään postitse Satakunnan riistanhoitopiiriin. Täyttöohje ja riistanhoitopiirien yhteystiedot löytyvät lomakkeen toiselta sivulta. (HUOMIO! Lomaketta ei voi ruudullatäyttämisen jälkeen tallettaa tai liittää suoraan sähköpostin liitteeksi. Lomakkeeseen kirjoitettu teksti ei tallennu Adobe Reader-ohjelmassa, vaan liitteenä lähtee tällöin tyhjä lomake.)


Riistakeskuksen tietoja löytyy myös täältä.

Kaurisilmoituksen voi tehdä myös OmaRiista sovelluksella puhelimellaan. Samalla kun merkkaa saaliin, siitä lähtee ilmoitus riistakeskukseen.

©Timo J